Facebook Twitter Instagram

Despre noi

    Încălţăminte confortabilă, accesibilă şi calitativă este ceea ce oferă de mai bine de 16 ani Întreprinderea cu Capital Străin “Cristina Mold-Rom Simpex SRL” tuturor consumatorilor de toate vârstele şi gusturile din Republica Moldova. Înfiinţată în 1996 cu un buget minim şi cu un colectiv format din 10 persoane, Cristina încearcă să convingă consumatorul, că  producţia ce îi poartă numele este mai mult decât accesibilă – este ceea  de ce oamenii au mare nevoie, încălţăminte frumoasă şi comodă la un preţ avantajos. Iniţial, zilnic în cei 50 de metri pătraţi alocaţi fabricii  se creau în jur de 30 de perechi de încălţăminte pentru bărbati şi dame de 5 modele, iar toate procesele de producţie erau efectuate manual.
    Anii au trecut iar cei de la Cristina nu au stat pe loc, astfel încât astăzi, după zeci de zile de muncă asiduă,  Cristina îşi desfăşoară activitatea în “Casă nouă”. Cei peste 7000 de metri pătraţi alocaţi fabricii permit o capacitate de producere a încălţămintei de 2000 de perechi pe zi. În prezent, “Cristina“ este cea mai dotată fabrica din ţară din punct de vedere tehnic, utilajul fiind în exclusivitate de fabricaţie italiană, începînd cu tăierea automată a pielii şi terminînd cu tragerea ei pe calapod. Este singura fabrică de profil din Moldova care posedă un program de modelare a încălţămintei în format electronic, o politică chibzuită a preţurilor, care le face mai accesibile pe piaţa republicii şi un serviciu special de reparaţie a încălţămintei chiar în centrul capitalei. Modelele de încălţăminte Cristina sunt variate ca factură, textură şi coloristică, designul tuturor fiind inspirat din ultimile tendinţe europene în domeniul încălţămintei. Cu toc mic, mediu sau de 12 cm, cu platformă sau fără, cu şiret, fermoar sau arici, de toate găsiţi în magazinele noastre, în plus , încălţămintea noastră este confecţionată doar din piele naturală. Fie că e vorba de piele simplă, velour sau  piele lăcuită, toate sunt de o calitate superioară nu doar în exterior ci şi în interior. Aşadar , ne place să lucrăm cu pielea dar şi cu culorile, iată de ce spargem monotonia şi  stereotipul că în Moldova poţi încălţa doar încăţăminte de culoare neagră .Dispunem de o paletă vastă de culori care sunt asortate cu bun gust, astfel încât perechea de încălţăminte să-i facă din ochi chiar şi celui mai conservatist cumpărător.
         Zilnic  peste 400 de specialişti de înaltă calificare, şcoliţi la cele mai renumite colegii de profil  din Italia meşteşugăresc încălţămintea ideală care să satisfacă poftele tuturor consumatorilor moldoveni. De menţionat este faptul că încălţămintea este produsă în întregime  doar din piele naturală, lucru nemaiîntâlnit la producătorii de încălţăminte din Republică. Materia primă este selectată cu grijă si importată din ţări precum Ucraina, Turcia, Italia, Rusia, România, Polonia şi Germania,iar un lucru nou pentru noi este participarea in 2012 la expoziţii prestigioase din România şi Rusia.

       Această pledoarie pentru calitate, grija faţă de cerinţele consumatorului au făcut ca producţia fabricii Cristina să fie cunoscută nu doar în ţară, nu doar în ţările învecinate ci şi mai departe, trecând uşor şi peste frontierele continentale.Datorită politicii interne de marketing bine chibzuite,astăzi Cristina este lider pe piaţă în materie de încălţăminte, produsele noastre fiind solicitate nu doar în capitală ci şi pe întreg teritoriul ţării. Iată de ce, gândindu-ne că ar fi bine să fim mai aproape de consumatorii noştri fideli, am deschis mai multe magazine în diferite zone ale republicii. În momentul de faţă deţinem  10 magazine, 3 în Chişinău, Bălţi, Edineţ, Briceni, Cahul, Stefan Vodă, Comrat si Falesti cu produse exclusive ce poartă sigla Cristina. Însă nu ne oprim aici...
          În funcţie de zona unde este amplasat magazinul, am gândit o distribuire a mărfii în aşa fel încât aceasta să satisfacă nevoile şi cerinţele consumatorilor din regiunea respectivă. Astfel,  înainte de a distribui marfa într-un magazin are loc analiza cererii de piaţă.
           De-a lungul anilor, Fabrica de încălţăminte Cristina a câştigat notorietate şi  încredere prin produsele pe care le oferă, nu doar oamenilor simpli, ci şi persoanelor publice, vedetelor autohtone şi de peste hotare. De asemenea, ne mâdrim şi cu faptul că participăm şi câştigăm licitaţiile organizate în republic. Anul acesta am avut onoarea de a oferi încâlţămintea noastră câtorva subdiviziuni militare, din cadrul paradei militare, organizate cu prilejul a 20 de ani de independenţă.Nu este uşor să devii lider pe piaţă, dar şi mai greu este să te menţii în frunte. Acesta este crezul nostru pe care zi de zi încercăm să îl respectăm, astfel încât beneficiarii produselor noastre să simtă grija şi comoditatea prin fiecare pereche de încălţăminte purtată.
       Ce îi trebuie unei femei pentru fericire deplină?  Psihologii americani au constatat că pentru ca o femeie să fie fericită, are nevoie să-şi cumpere minim 3 perechi de pantofi pe săptămână. O nimica a-ti spune voi femeile, ştiindu-va slăbiciunea pentru accesorii… Sărmanii bărbaţi care sunt nevoiţi să scoată din buzunare sume considerabile de bani pentru a-si satisface iubita. Dar ce nu faci pentru iubita ta?De ma rog  e…- dragoste!!!
       Colectivul fabricii Cristina e format din peste 400 de angajaţi, majoritatea din ei fiind femei, şi atunci  cine dacă nu femeile îşi cunosc cel mai bine dorinţele şi gusturile. Analizând traiectoria “naşterii” unei perechi de încălţăminte, încerci să conştientizezi munca care se depune şi realizezi că nimic nu e uşor. Noi nu vrem să spunem că ceea ce facem este greu, noi vrem să vă arătăm dragostea cu care lucrăm, munca “ dulce-acrişoară” care e depusă zilnic  şi sufletul nemărginit care creşte  cu fiecare pereche noua.

         Unii zic că viaţa mondenă se masoară în câte manifestari pe zi ai , alţii răspund că viaţa  bogată se rezumă la câte perechi de încălţăminte îţi poti oferi. Adevărul îl avem fiecare din noi în ceea cum vedem noi realitatea noastră. Fabrica Cristina încearcă să vă convingă nu doar prin gânduri şi cuvinte frumoase că e o marcă care merită cumpărată, ci prin produse calitative având ferma convingere că unul din factorii care redau noţiunea de viaţă este CONFORTUL.De fapt ar trebui să arătăm că, conceptual cheie C-R-I-S-T-I-N-A îşi are derivatele sale care demonstrează cum sunt  produsele noastre:

C- calitate

R- rezistenta

I- inedit

S- stil

T- tenacitate

I- irepetabil

N- notorietate

A- accesibilitate.

 

 

    Chişinau

      Pe strada Armenească 51, în inima capitalei vă aşteaptă un centru comercial cu 3 nivele unde veţi găsi încălţămite modernă şi calitativă la preţuri mai mult decât accesibile. Fiind un magazin  cu un spaţiu atât de mare, acesta vă pune la dispoziţie 11 secţii cu încălţăminte destinată femeilor, bărbaţilor şi copiilor. Fiecare secţie vă aşteaptă să vă uimească nu doar prin calitatea superioară a produselor dar și prin accesibilitate, confort și nu în ultimul rând design modern.

   Chişinău Centru Comercial Unic et 3

        Mai aproape de cei care ne sunt fideli. Aceasta a fost ideea noastră atunci când am hotărât să oferim un stand cu produse în exclusivitate Cristina şi în centrul comercial Unic. Ne aflăm la et 3, cu încălţăminte pentru toate vârstele şi gusturile. Nu ezitaţi să ne vizitaţi.

    Chisinau, Centru Comercial Zorile

     De ani buni déjà, atunci cand auzim fraza “din inima”  intelegem o comunitate de branduri autohone care incearca sa demonstreze consumatorului local ca ceea ce e autohton este mai bun decat ceea ce gasim in afara. In acest sens “din inima” nu a devenit doar o simpla fraza ci un univers propriu, un spatiu fizic aflat pe str. Calea Iesilor in sectorul Buiucani, acolo unde in incinta cc Zorile poti gasi lucruri made in Moldova. Si pentru ca, Cristina este o marca ce-si are radacinile si viata in Moldova ne gasiti si pe noi acolo, in incinta cc Zorile la etajul 2

     Balţi  

    În Bălţi pe strada Independenţei 37,oferim consumatorilor noştri încălţăminte comodă şi accesibilă. Situat în centru oraşului, magazinul satisface nevoile oamenilor prin produsele pe care le oferă, iar dacă  sunteţi obosiţi de shopping şi centrele comerciale, în speranţa de a găsi o pereche de încălţăminte pentru soţul sau pentru soţia dumneavoastră atunci noi vă dăm soluţia perfectă: o plimbare în magazinul Cristina îţi poate rezolva toate problemele.

   Briceni 

       Un vis împlinit - o adevărată realizare pentru noi! Din 18 aprilie marca autohtonă "Cristina" este prezentă în oraşul Briceni! Cu o suprafaţă de 800 de metri părtaţi, cele două etaje pe care le are încăperea, pun la dispoziţia clienţilor zeci de modele de încălţăminte pentru doamne, bărbaţi şi copii.La deschiderea magazinului au luat parte oficiali din partea raionului Briceni dar şi bunii noştri prieteni şi interpreţi Igor Cuciuc, Gheorghe Ţopa, Maria Iliuţ, Vitalie Dani şi Zinaida Julea. Gazda concertului, Andrei Porubin, ca de obicei a îndemnat lumea să joace, dar în acelaşi timp a împarţit şi premii (câte o pereche de încălţăminte – gratis) celor mai activi spectatori.

     Cahul 

       Cristina oferă răsfăț picioarelor prin calitatea produselor. Încălţămintea  din piele este combinată cu designul clasic, şi culorile în vogă, şi astfel reușeşte să ofere clienților fideli tot ceea ce au nevoie. Ştiind că este nevoie de o reţea de distribuţie mai largă pe teritoriul republicii, am deschis şi un magazin la Cahul pe strada, Mateevici 25 unde veţi găsi un asortiment variat de încălţăminte nu doar pentru dame şi bărbaţi dar şi pentru copii. Acest lucru vine să întărească ideea că la noi, “oricine îşi poate găsi pereche”.

    Edineț

      Prima deschidere grandioasa  a magazinului Cristina a avut loc la Edineţ în data de 4 octombrie 2009. De atunci pe strada Alexandru cel bun 112 este deschis centrul nostru care vă pune la dispoziţie  3 nivele, în întregime dotate cu încălţăminte care înserează prin factură cele 3 principii de bază, calitate, accesibilitate şi confort.De acest lucru s-au convins şi  artiştii de seamă din Republica Moldova precum: Ansamblul „Ciocârlia”, Gheorghe Ţopa, Vitalie Dani, Igor Rusu, Zinaida Julea şi showman-ul Andrei Porubin,care au menţinut atmosfera de voie bună a sărbătorii.

    Ștefan Vodă 

    Centrele raionale au prezentat întotdeauna un interes pentru “Cristina“, astfel din 2007 la Ştefan-Vodă activeaza magazinul nostru pe strada 31 August 11. Aici gasiţi o gamă variată de încălţăminte pentru întreaga familie. Cu siguranţă când veţi intra în magazinele noastre vă veţi îndrăgosti de designul modern dar si de comoditatea cu care este creată încălţămintea.

   Comrat 

       In centrul commercial din strada Lenin 188, in buticul 17 gasiti incaltamintea cu care v-am obisnuit déjà;  calitativa si pentru toate gusturile si varstele.  Chiar daca magazinul se afla la sud, politica preturilor o pastram asa ca indiferent de zona unde Cristina isi face aparitia ca brand, preturile raman aceleasi – accesibile. Va asteptam in magazinul nostru in fiecare zi de luni pana duminica (fara zile de odihna) incepand cu ora 8-00 si pana la 19-00.

  Fălești

    In 2014, cu eforturi  aproape supraomenesti,  dar in acelasi timp  cu sperante si satisfactie ca putem fi mai buni si oferi consumatorului  confortul bine-meritat am deschis magazin in orasul Falesti. Chiar daca este un magazin compact si departe de capitala aici puteti gasi aceeasi gama de incaltaminte ca de altfel in toate magazinele Cristina din tara!

Speram ca ecourile aparitiei unui nou magazin Cristina se vor face auzite iar oamenii  nu vor ezita sa intre mai des in universul  chic al incaltamintei de calitate. Principiile noastre – calitate,accesibilitate si confort au ramas aceleasi! Pentru a va convinge de asta va asteptam cu drag de Marti pana Duminica de la 08-00 la 15-00 pe strada Alexandru cel  Bun 94B.