Facebook Twitter Instagram

Producţia

       Toate eforturile şi munca plăcută pe care o depunem este pentru oameni, pentru cei ce poartă încălţăminte marca Cristina. Încercăm să fim cei mai buni prin ceea ce facem, iată de ce ne-ar ajuta sugestiile sau reacţiile voastre - a consumatorilor fideli, în legătură cu diversele schimbări şi idei inovatoare pe care am dori să le punem în practică, in ceea ce priveşte încălţămintea noastră.
       Foarte mulţi din cei care ne-au scris pe adresa noastră de email solicită încălţăminte la comandă. Noi am putea oferi două posibilităţi, încălţăminte la comandă în care fiecare doritor îşi creează încălţămintea după propriul gust, şi încălţăminte la comandă pe picior individual, în cazul în care mărimea solicitată nu se găseşte în magazine, in schimb modelul se găseşte în colecţia noastră.

       Odată cu modernizarea şi implementarea unor idei noi, am modernizat centru comercial Cristina din str. Armeneasca 51, astfel încât cumpărătorul să rămână satisfăcut de cumpărăturile efectuate la noi. Credem că schimbarile de design din interiorul centrului,inclusiv instalarea unor televizoare în magazin  şi difuzarea unor scurt metraje despre ceea ce înseamnă încălţămintea Cristina şi care sunt etapele de producere vă vor demonstra că munca care e depusă pentru ca perechea pe care o vedeţi în magazine să fie atât de atrăgătoare este anevoios dar plăcut. Plus la toate, credem că o atmosferă mai plăcută în interiorul magazinului vă va creşte pofta de cumpărături.

         Odată cu deschiderea mai multor posibilităţi de a fi mai aproape de consumator vrem să câştigăm o mai mare încredere în oameni, să încurajăm producătorul autohton, şi să demonstrăm că nu tot ce se importă e mai calitativ decât ceea ce e local.Avem foarte multe idei invovatoare, care credem că vor avea priză.Tot ceea ce intenţionăm să facem, inclusiv lansarea pe piaţă a unui produs mai scump dar accesibil, va transforma din Cristina un brand  de care se  vor bucura nu doar cei din republică dar şi cei care au auzit de  noi dar nu ne pot găsi personal.

     Dacă va plac schimbarile noastre si va place politica pe care o consolidam in prezent, sau daca aveti idei si sugestii pentru noi, nu ezitati sa ne scrieti! Aşteptăm, păreri sau chiar critici pe adresa noastră electronică.

    Relaţia client producător acum e mai frumoasă.